MARRASKUISIA TAPAHTUMIA

Marraskuu... rehellisesti sanottuna, mä elän vielä jossain siellä lokakuun alussa... Tämä syksy on kyllä edennyt vauhdilla ja apua, kohtahan on joulu. No mutta viikon kuulumisiin, lauantaina juhlittiin meidän äidin synttäreitä ja niistä sukulaisjuhlista kaikki selvisivät jopa ehjin nahoin (puhuttaessa meidän sukulaisjuhlista se ei nimittäin ole aina itsestäänselvyys :D) ja viikon kohokohta oli se, kun sain kutsun Michael Kors -liikkeen eksklusiiviseen shoppailuiltaan, joka pidettiin viime torstaina.

Shoppailuiltana nappasin ystäväni Pinin mukaan ja suunnistettiin liikkeeseen. Paikan päällä esiteltiin uusia mallistoja kuohuvan (tästähän on muodostumassa kohta jokaviikkoinen tapa :D) ja macaronien kera. Liikehän Suomessa on vasta parin kuukauden ikäinen, joten valikoima ei vielä ole kovin suuri, mutta liikkeen myyjät kertoivat ottavansa kaikki ehdotukset vastaan koskien puuttuvia tuotteita. Itse kaipailin lisää asusteita, kuten huiveja, vöitä ja näin talven alla päähineitä, myöskään miehille ei vielä ollut mitään valikoimaa. Mutta se mikä valikoimasta puuttuu, korvautuu palvelulla, nimittäin liikkeestä saa todella ystävällistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Mä haluan ehdottomasti mainita aina kun saan hyvää palvelua jostain, koska välillä tuntuu, että Suomessa ei vaan kovin helposti anneta positiivista palautetta, eikä myyjän/asiakaspalvelijan ammattia kovinkaan paljoa arvosteta.





Kiertelin sitten ympäri liikettä pitkään ja hartaasti ja löysinki yhdet kivat kiilakorkonilkkurit, mutta sillä kertaa ne saivat jäädä vielä kauppaan... vähän ne kyllä jäi mieleen kummittelemaan, joten mä ehkä joudun sittenkin hakemaan ne sieltä... kiva tälleen samaan aikaan kun kirjoittaa asiasta, niin yrittää "vakuuttaa" itselleen tarvitsevansa uudet nilkkurit... :D Noh, olin jo lähdössä tyhjin käsin, kunnes silmiin osui aivan ihana laukkukoriste, oikeastaan avaimenperä, mutta sen voi kiinnittää periaatteessa mihin vaan. Helppo ja kiva tapa piristää vanhoja laukkuja. Tuote pakattiin huolellisesti silkkipaperiin ja pienenä luksuslisänä kassin sisään suihkautettiin parfyymiä, joten kun kävelin kotiin päin, niin ympärilläni leijui aivan ihana jasmiinikukkien tuoksu. :)



Luksuksesta puheen ollen, seuraava muodin huippumerkki, joka on rantautumassa Suomeen, on Prada. Italialainen muotitalo on vahvistanut, että tämä tapahtuu ensi keväänä, muttei antanut sen enempää kommenttia asiasta.

Hyvää isänpäivää vielä kaikille isille ja ihanaa viikon alkua! :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig