LÖYTÖJÄ HELSINGISTÄ

Hei vitsi miten ihana syksy on tähän mennessä ollut. Edelleen on lehdet puissa, satanut tosi vähän ja aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta, love it! Kerroin edellisessä blogissani siitä, että jäin odottamaan loppuunmyytyä Louis Vuittonilta löytämääni synttärilahjaa, niin nyt se oli sitten tullut! Iik! :D

Me ollaan veljeni Peterin kanssa sovittu, että yritetään nähdä toisiamme kahvin/lounaan merkeissä ainakin kerran kuussa, kun molemmilla on sen verran busy elämät, niin synttärilahjani hakeminen osui nyt samalle päivälle, joten veljeni sai tällä kertaa toimia myös makutuomarina. Laukku oli just sellanen kun kuvittelin, joten päätös ei ollut vaikea, kiitos rakas aviomieheni. ♥ Nyt joku saattaa ajatella, että mikä niissä Louis Vuittonin laukuissa on niin ihanaa, niin omasta puolestani vastaan näin: kyse mulle ei ole nimenomaan siitä merkistä vaan kaikista vastaavista tuotteista, jotka on huolella tehty, tässä tapauksessa vielä käsityöperinnettä kunnioittaen (se kun on valitettavasti katoava laji). Mä mieluummin myös ostan kalliimman, vuosi toisensa jälkeen kestävän (ja kyllä, myös tehdastyönä tehdyn) laukun, kun monta halvempaa, jotka hajoavat muutaman kuukauden käytön jälkeen.

Lahjan hakemisen jälkeen suunnattiin veljeni ehdottamaan kahvilaan, johon mä kirjaimellisesti rakastuin... Siis miten multa on mennyt ihan ohi Katajannokalla sijaitseva italialainen kahvila nimeltään Signora Delizia. Sisään tultaessa näyttää siltä kun olisi astunut suoraan Italiaan. Liikkeen etuosassa on pieni herkkupuoti (josta "yllättäen" mukaan lähti rasia käsintehtyä suklaata) ja takaosassa kahvilatila, joka näyttää enemmänkin jonkin italialaisen kartanon olohuoneelta itämaisine mattoineen, kynttilöineen ja kristallikruunuineen. Mä otin latten ja veljeni (taivaallisen makuinen) tee tarjoiltiin aivan ihanista keraamisista astioista, kylkiäiseksi saatiin muutama suupala kakkua. Kahvittelun jälkeen käytiin vielä kävelyllä rannassa, kun sää oli niin upea ja merelle katsoessa tuntui kun olisi vieläkin kesä. Päätettiin, että tästä lähtien aina kun nähdään, niin etsitään joku uusi kahvi/ruokapaikka Helsingistä, joista raportoin ehdottomasti myös täällä. :)

kahvila


kahvila

kahvila

Helsinki

Lopuksi vielä viikon lempiasuni tai oikeastaan tällä kertaa ne on kengät, nimittäin Uggit. Niistä voi olla montaa mieltä, mutta mulle ne on parhaimmat ja mukavimmat (kuivan) kylmän kelin kengät. Ensi viikolla sitten synttäribiletystä Great Gatsby tyyliin. ;)

kengät

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig