SHAMPANJAA JA HELMINAUHAA

Se olisi sitten yhdet synttärit taas takana. :) Niitä juhlittiin pienellä porukalla perjantaina ja kiitos vieraille hauskasta seurasta ja suuri kiitos aviomiehelleni, joka järjesti meille baarikierrosten välissä supercoolin kahden tunnin limusiiniajelun ympäri Helsinkiä! Skumppa virtasi, musiikki pauhasi ja teemaksi olin valinnut Great Gatsbyn. Mä rakastan teemajuhlia ja oli niin kiva, että kaikki vieraat olivat panostaneet pukeutumiseen. ♥ Sitä kun on tosi innoissaan kaikesta, niin yksi asia mikä jäi vähemmälle oli kuvien ottaminen... Tai otettiin niitä varmaan joku sata, silloin kun istuttiin siellä limusiinissa, mutta valaistus oli niin pimeä ja auto heilui koko ajan, ettei kuvista tullut oikein mitään. :D Vähän harmittaa kun kaikki oli niin tyylikkäitä, mutta toisaalta kyllä se kokemus on tärkein, ei kuvat. :)

Mä en siis täyttänyt pyöreitä, jos joku ihmettelee panostusta juhliin, vaan olen sitä mieltä, että aina ei tarvitse olla jotain syytä järjestääkseen pientä luksusta elämäänsä ja tykkään samalla myös antaa elämyksiä rakkaille ja ystävilleni. Sitä kun ei koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, niin ainakin voi sanoa eläneensä. :)

Ai niin, ja lahjoista! Siis ihmiset, jotka tuntevat minut tietävät, että mulle tärkein lahja on se, että pääsee paikalle, MUTTA siis kuka ei tykkäisi lahjoista?! :D Sain lahjakortin Zaraan (juu, mulla on jo lista vaatteista valmiina), ihanan Marc by Marc Jacobsin rannerenkaan, jo edellisessä blogissani hehkutetun Louis Vuittonin laukun ja uniikin mieheni kokonaan dotworkina tehdyn taulun käsintehdyillä kehyksillä. Mä en rupea sen enempää kertomaan kuvasta, mutta on jotenkin liikuttavaa todeta miten hyvin oma mieheni tuntee minut. :) Tiedoksi niille, jotka eivät tunne miestäni, niin hän on dotwork tatuoija eli kaikki työt tehdään ainoastaan pisteillä, nykyajan pointillismia upeassa muodossa. Käykää tutustumassa instagramissa Dots by Sigma nimellä. Loppu viikonloppu menikin sitten kotona syöden, löhöten ja kynttilänvalossa leffoja katsellen sateen ja tuulen piiskatessa ikkunoita.

Vielä lopuksi haluan sanoa, että tässä paljasta pintaa ja perseen heiluttelu maailmassa, miten v i r k i s t ä v ä ä on se, että Adelelta on tullut (vihdoinkin) uutta musiikkia. Hyvää lokakuun loppua kaikille! :)

outfit

juhlaseurue

rannerengas

pikkulaukku

dotwork


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig