LÄVISTYKSET & MUOTIMAAILMA

Mitä yhteistä on mm. Gigi Hadidilla, Zoë Kravitzilla ja Kylie Jennerilla, muuta kuin että he ovat supersuosittuja muotimaailman It Girlseja? Heillä kaikilla (ja nykyään todella monella muullakin kuuluisuudella) on lävistyksiä. Kauas ovat jääneet ne ajat milloin lävistyksiä (ja tatuointeja) pidettiin ainoastaan "vain tietyn henkisten tyyppien" ominaispiirteinä, mikä on hyvä, koska ihmisten lokeroiminen pelkän ulkonäön perusteella on kammottavan vanhanaikaista.

Nykypäivänä jopa septum koru on hyväksyttävä asuste punaisella matolla, kuten alla olevasta Zoën kuvasta ilmenee, kaikkihan on kiinni siitä miten yhdistelee asioita, jos korostaa toisaalla, niin hillitsee toisaalla. Tässä välissä on muuten pakko mainita, että tuo vloggari Julie San Augustinen harmaan hopea hiusväri (jonkin aikaa ollut jo iso trendi) on u p e a.

lävistys korut

Tässä vielä muutama esimerkki, miten kauniita lävistyskoruja on nykyään markkinoilla ja miten monipuolisesti niillä voi koristella korvia.

lävistys korut korva

Jos haluaa aitoa blingiä lävistyskoru muodossa niin, mm. BVLA ja Maria Tash valmistavat 18 karaatin kullasta ja valkokullasta tehtyjä lävistyskoruja aidoilla timanteilla ( timanteilla ) ja jälkimmäisen brändin asiakkaisiin lukeutuvat Zoën lisäksi mm. Beyoncé, Scarlett Johansson ja Miley Cyrus.

Myös isot muotitalot ovat ottaneet osaa lävistys/tatuointi maailmaan. Esim. Givenchyn tämän syksyn malliston muotinäytöksessä nähtiin malleilla teatraalisuutta hipovia (feikki) lävistyskoruja ja Valentinon kenkä- ja laukkumallistojen mainoksissa on jo pidempään käytetty tatuoituja käsiä.

mainos muoti

Tämän kaiken hypetyksen ympärillä, oli itselleni noussut takaisin korviskuume. Olin siis ottanut aikoinaan vuonna yksi ja kaksi ampumalla (BIG NO-NO, kaikkein epähygieenisin tapa) reiät ja käyttänyt korvakoruja niin epäsäännöllisesti, että reiät olivat menneet pikku hiljaa umpeen. Noh, koska tällä kertaa olin viisaampi, niin päätin kääntyä jo erinomaista mainetta nauttivan Lävistysliikkeen puoleen. Tullessani paikan päälle oli minua, valoisassa ja hyvällä maulla sisustetussa toimenpidehuoneessa, odottamassa ihanat pienet kristallikorut.

lävistyskoru

Itse toimenpide oli nopeasti ohi ja liikkeestä lähti yksi tyytyväinen asiakas lisää (huomaa, että liikkeellä on 10:n vuoden kokemus) :). Tällä kertaa otin siis vain yhdet reiät kumpaakin korvaan, mutta olen menossa ottamaan niitä lisää, enkä malta odottaa että pääsen kohta stailaamaan korviani kaikilla ihanilla koruilla! Ai niin, kaikille tiedoksi, että Lävistysliikkeen kautta saa sitten niitä ylellisiä BVLA:n ja Maria Tashin koruja, mä tiedän ainakin mitä mun seuraavalla joululahjalistalla tulee olemaan. :D

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig