IMAGE

Rupesin eilen illalla silmäilemään erilaisia vuokra-asuntosivustoja, ihan mielenkiinnosta, että minkälaisia asuntoja on markkinnoilla ja törmäsin aivan käsittämättömään asiaan. Siis miten voi olla mahdollista, että on niin paljon huonoja kuvia asuntojen esittelyosioissa?! Siis sellaisia tärähtäneitä, väärinpäin (vaakatasossa) olevia, ylivalottuneita (salamanvalo) ja yhdessä oli jopa joku ihminen seisomassa keskellä huonetta... Anteeksi, mutta luulevatko nämä vuokranantajat ihan tosissaan (vaikka kuinka olisi hienolta paikalta), että joku haluaa tulla katsomaan sellaista asuntoa, josta ei ole edes vaivauduttu ottamaan laadukkaita kuvia? Tai edes kääntämään sitä kuvaa oikein päin... Nykyään kun noita kuvankäsittelyohjelmia on pilvin pimein, niin ei ole mitään syytä olla panostamatta niihin. Ihmiset maksaa isoja rahoja (varsinkin Helsingissä) asumisesta, niin tuollainen välinpitämättömyys on aivan hävytöntä. Huh, rupesi oikein verenpaine nousemaan. Toinen asia, joka laittaa ainakin mut skippaamaan esittelyn on, jos asunnosta ei ole mitään kuvia.


Se että vedotaan tunteisiin tai myydään mielikuvilla asioita, ei ole mikään uusi juttu. Otetaan esimerkiksi vaikka Ikea. Heidän katalogi ja myymälään rakennetut näytehuoneet ovat inspiroivia ja moneen makuun istuvia ja vaikka kaikki tietävät, että ne tuotteet eivät ole suoraan sanottuna kaikkein laadukkaimmasta päästä, niin heidän brändinsä arvo hipoo jo 11,8 miljardia dollaria. Niin, palaan vielä tuohon avautumiseeni, että näiden todella huonojen (yksityisten vuokranantajien) kuvien lisäksi ihan jopa virallisten asuntojen välitysfirmoilta löytyi huonolaatuisia esittelykuvia...

No mutta, koska negatiivisuus on niin passé ja jottei tästä tulisi pelkkä sellainen julkaisu, niin laitan tähän loppuun muutaman kuvan mun tyyppisestä unelma-asunnosta, joo mä tiedän, hirveästi valkoista, mutta I just love it. :)

unelma-asunto makuuhuone

unelma-asunto makuuhuone

unelma-asunto keittiö

unelma-asunto amme

unelma-asunto terassi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig