DECORATION

En tiedä johtuuko se tulevasta syksystä, joka kyllä antaa odottaa vielä itseään nurkan takana vai mistä, mutta mulle on noussut pieni sisustuskuume. Meillä on sen verran pieni kämppä, keskustassa kun asutaan, niin täällä ei ihan hirveitä muutoksia pysty tekemään, mutta sisustamisen kauneus piileekin niissä pienissä yksityiskohdissa. Pienillä muutoksilla saa helposti uutta ilmettä aikaan ja yksi todella helppo keino saada sitä olohuoneeseen, on vaihtaa sohvatyynyjä. Meillä ne vaihtuu vähän vuodenajankin mukaan ja koska omistamme valkoisen sohvan (joo, kinda bad idea kun omistaa 2 kissaa :D), niin siihen on helppo yhdistää mitä tahansa väriä ja kuviointia.

pillows tyynyt sisustus
Itse saan inspiraatiota selailemalla eri sivustoja ja instagram on yksi mun suosikeista, siellä on valtava määrä niin tavallisten ihmisten kuin sisustusbrändien laittamia kuvia ja pelkästään #homedecor merkinnällä on yli 3 miljoonaa julkaisua. Tässä on muutama kuva meidän kotoa, joihin olen saanut inspiraatiota. Taulut: niiden paikka ei tarvitse olla aina roikkumassa seinillä, isot taulut lattialla nojaamassa seinää vasten on oiva vaihtoehto. Kirjat: helppo käyttää osana sisustusta ja epätavallisten asioiden yhdistäminen toisiinsa luo mielenkiintoisen kontrastin (pinon päällimmäisenä mun ensimmäiset suutarin valmistamat balettitossut kokoa 31). Piensisustus: kannattaa käydä kaappeja läpi (niistä nimittäin välillä löytää unohtuneita aarteita) ja käyttää jo olemassa olevia tavaroita uusien ostamisen sijaan. Kuvassa olevat simpukankuoret olivat aikoinaan tuliainen ulkomailta.

home decor sisustus

home decor sisustus

home decor sisustus

Ehdottomasti upein sisustuselementti, jonka olen nähnyt oli minun edesmenneellä tädillä, Linda Widstedtillä. Hän oli aikoinaan Turun Oopperayhdistyksen primadonna ja yhtenä kautena kun La Traviatan lavasteet olivat menossa tuhottavaksi, niin hän kävi hakemassa maisema lavasteen kohtauksesta "Violettan maalaistalo Pariisin ulkopuolella" ja sisusti kotinsa olohuoneen seinän sillä. ♥

Sisustamista ei kannata tehdä otsa rypyssä, ei ole oikeaa tai väärää tapaa ja sisustustrendejä on typerää noudattaa orjallisesti. Sitä on ihan turha ruveta hankkimaan vaikkapa etnisiä huonekaluja tai maalaamaan seiniä punaisiksi, jos se ei ole sua. Tärkeintä on viihtyä omassa kodissa, vaikka se sisustus olisikin jonkun huippusisustajan mielestä "tylsä". ;) Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig