BEAUTY TIPS

meikkaaminen kauneus vinkit

Niin kuin tuossa viimeksi lupailin, esittelen tässä muutaman simppelin kauneusvinkin, jotka olen hyviksi havainnut ja ottanut käyttööni. Tosiaan, nettihän on pulloillaan kaiken maailman vinkkejä ja niksejä ja niistä voi helposti mennä pää pyörälle, kannattaa pitää jalat maassa (niin monta kertaa oon saanut pettyä jonkun uuden hoidon tai voiteen hehkutetusta tehosta), mutta olla kuitenkin avoimin mielin, koska vaikka mulle ei joku asia toimi, niin se voi taas toiselle tehdä ihmeitä.

  • Peitevoide: paras tapa peittää tummat silmänaluset ja pussit on levittää peitevoidetta kolmion muotoisesti silmien alle, jos sen levittää puolikuun muotoisesti, saa vain panda-efektin aikaiseksi.  
  • Lusikat jääkaapissa: jos mulla on aikainen nousu ja tiedän että yöunet saattavat jäädä lyhyiksi, niin laitan 2 lusikkaa jääkaappiin yön yli kylmenemään. Seuraavana aamuna laitan ne silmille poistamaan turvotusta ja punoitusta. Miksi juuri lusikat? Koska niiden muoto sopii täydellisesti silmille.
  • Ripsientaivuttaja: yksinkertaisesti paras silmien "avaaja", eikä tarvitse käyttää ripsipidennyksiä. Jos omaa todella piikkisuorat ripset, niin lämmitä taivuttajaa 5 sekuntia föönillä ja saat ripsille oman "kihartimen" aikaiseksi.
  • Ei ripsiväriä alaripsiin: mascaran käyttö pelkästään yläripsillä suurentaa silmiä (varsinkin kuin laittaa vielä pienet rajukset ulkonurkkiin). Jos omistaa tummat ja hieman kuopalla olevat silmänaluset (niin kuin minä), niin ripsiväri alaripsillä vain korostaa niitä entisestään.
  • Poskipuna: tämä nyt ei suoranaisesti ole mikään kauneusvinkki, mutta pieni hehku poskille herättää väsyneemmätkin kasvot.  
  • Hiuspuuteri: loistava vaihtoehto, jos haluaa skippaa seuraavan aamun hiustenpesun. Suihkuta hiuspuuteria tyveen edellisenä iltana ennen nukkumaanmenoa, niin se estää päänahan ölyyntymisen yön aikana. Seuraavana aamuna harjaus, pari suihkautusta lisää ja menoksi. 

meikkaaminen kauneus vinkit

meikkaaminen kauneus vinkit

Mun kaappeihin rupesi jossain vaiheessa kerääntymään ihan hirveästi erilaisia kosmetiikkatuotteita, joten nykyään en osta mitään uutta, ennen kuin saan kokeiltua sitä ensin. Pyydän aina testereitä kotiin kokeiltavaksi ja jos kyseessä on vaikka huulipuna, niin pyydän myyjää levittämään sitä huulilleni ja jään fiilistelemään sitä sitten loppupäiväksi. Mun on pakko vielä tähän väliin sanoa, että varsinkin huulipuna on kaikilla tosi yksilöllinen, toisella täysin sama väri näyttää erilaiselta kuin toisella. Tämä johtuu huulien omasta pigmentistä, joten kannattaa aina ensin kokeilla sitä ennen ostoa (sanoo edelleen sen täydellisen nudehuulipunan ikuinen metsästäjä). Tässä on vielä muutama mun lempituote.

kosmetiikka kauneus vinkit

Törmäsin muuten todella hyödylliseen sivustoon, mistä pystyy tarkistamaan onko ne kaapin perälle unohtuneet purnukat ja tökötit vielä käyttökelpoisia. Valitset brändin, näpyttelet eränumeron (muista kirjoittaa isot ja pienet kirjaimet oikein) ja sivusto ilmoittaa valmistusajan + tämän hetkisen tilanteen. http://checkcosmetic.net/

Ja lopuksi, vaikka aina en ole itse mikään Little Miss Sunshine (varsinkaan aamuisin :D), niin mun paras kauneusvinkkini on yksinkertaisesti hymy. :) Se on kaikkein kaunein asia ihmisten kasvoilla, joten:
hymy

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig