IDEOITA PUKINKONTTIIN

Mä havahduin siihen, että tässä on enää jäljellä yksi kokonainen viikko ennen joulua ja mä en ole vielä edes aloittanut joululahjojen metsästystä. Jotenkin toi lumeton, sateinen ja pimeä näkymä tuolla ulkona ei inspiroi yhtään ja se kuuluisa joulutunnelma on hautautunut jonnekin kaapin perukoille (siis kirjaimellisesti meillä ei ole edes jouluvaloja ikkunoissa..). Voitaisko perua joulu tältä vuodelta kokonaan, kuka mukana? :D

Joululahjoista puheen ollen, törmäsin pariin vähän erikoisempaan henkilölle jolla on jo kaikkea vaihtoehtoon. Nykyteknologia on ujuttautunut ihan joka puolelle ja yksi uusi appia hyödyntävä laite on oma robotoitu baarimikko, drinkkikone Somabar. Homma toimii niin, että valitset appista haluamasi drinkin ja laite sekoittaa somapodeihin kaadettujen nesteiden pohjalta valmiin drinkin. Käytännössä kuulostaa helpolta, mutta miten ison kirjon coctaileja saa aikaiseksi kuudesta eri nesteestä ja onko laite 429$:n arvoinen? Kiinnostuneille tiedoksi, että tällä hetkellä sitä saa ainoastaan ennakkotilaamalla. Tässä vielä esittelyvideo.


Toinen teknologiaa hyödyntävä, ehkä vähän elegantimpi lahjaidea on USB Typewriter. Tiedättekö, kun välillä törmää johonkin vanhaan laitteeseen ja jää harmittelemaan ettei sitä oikein nykymaailmassa voi hyödyntää (meillä on kaappi täynnä... täynnä vanhoja kännyköitä, jotka on vaan tippunut nykymaailman menosta), no sähkötekniikan korkeakoulun käynyt suunnittelija Jack Zylkin keksi eräänä päivänä löytäessään vanhan kauniin kirjoituskoneen yhdistää siihen USB-portin ja tietokoneen. Nyt tätä USB Typewriter pakkausta saa joko valmiiksi asennettuna omaan tai ostettuun kirjoituskoneeseen tai tee se itse versiona. Hinnat lähtee 99$:sta ylöspäin ja arvosteluja lukiessani on niissä ollut jonkin verran mainintaa pienestä hankaluudesta löytää perusnäppäimistön merkit vastaamaan kirjoituskoneen merkkejä, mutta muuten jotenkin tosi hauska keksintö. :)


Ja sitten vielä huonosti nukahtaville, ehkä stressaantuneille ja ylipäätänsä niille joiden pitäisi just silloin kuin ajatukset laukkaa tuhatta ja sataa olla oikeasti jo nukkumassa (story of my life), niin markkinoille on tullut Dreampad -tyyny, joka lupaa teknologiaa hyödyntäen vaivuttaa uneen. Tämä tyyny on suunniteltu kytkettäväksi älypuhelimen tai Sony MP3 Playerin kanssa. Eli lataat Dreampad appin, valitset viidestä eri vaihtoehdosta itsellesi sopivan musiikin, kytket sen tyynyyn ja rupeat laskemaan lampaita (lampaat ovat valinnaiset). Se mitä tilanteessa tapahtuu, niin samanaikaan kun musiikki soi muuttaa tyyny sen hienovaraiseksi värinäksi ja tämä värinä kulkeutuu korvien kautta parasympaattiseen hermostoon. Tämä tahdosta riippumattoman hermojärjestelmän toinen pääosa säätelee mm. verenkiertoelinten ja rauhasten toimintoja rentouttamalla elimistöä (multa puuttuu enää valkoinen takki päältä :D). Tyynyjä on erikokoisia ja hinnat lähtevät 159$:sta ylöspäin, että pukin konttiin vaan toiveita.


Ja sitten vielä jännittäviin asioihin, nimittäin musta tehdään huomenna haastattelu! Iik! :D Laitan myöhemmin sitten infoa. Ai niin, päätin myös vielä hemmotella itseäni vähän erilaisella ranskalaisella manikyyrillä. :) Hyvää alkuviikkoa kaikille! :)


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig