MUOTIDOKUMENTIT

Huomio fashion bunnies! Juu tiedän, että Victoria Beckham käyttää tuota sanaa usein, mutta kaikki jotka tuntevat minut tietävät, että mulla on erioikeus käyttää bunny sanaa. :D Siitä sitten myöhemmin.

Mun ihka ensimmäinen blogipostaus käsittelee heti muotimaailmaa. Törmäsin tähän uutiseen ja ajattelin jakaa sitä eteenpäin, koska projekti kuulostaa niin mielenkiintoiselta. :) Eli tämän hetken 'It Girls'eihin kuuluva Alexa Chung lähtee selvittämään Voguen toimesta muotimaailman tilaa tämän päivän maailmassa. Tulevassa dokumenttisarjassa hän tulee vierailemaan niin suurissa muotitaloissa kuin muotia opiskelevien, lehdistön, ostajien ja kaikkien siltä väliltä olevien työntekijöiden luona. Itse sarja lanseerataan vasta syyskuussa, joten vierailemalla Voguen YouTuben kanavalla voi jättää kysymyksiä itseä kiinnostavista aiheista tai vaikka kenen muotialalla olevan henkilön haastattelun haluaisi kuulla.

Ohessa esittely tulevasta sarjasta:



Pidän todella paljon dokumenteista, koskee ne mitä vaan aihetta, mutta varsinkin muotimaailmaan sijoittuvat ovat itselleni niitä kiehtovimpia. Muodista on tehty vaikka kuinka monta dokumenttia, mutta ainakin näitä suosittelen lämpimästi:  
  • Bill Cunningham New York, katumuodin The valokuvaaja!  
  • Valentino: The Last Emperor 
  • The Secret World of Haute Couture 
  • The September Issue, jonka varmaan kaikki ovat jo nähneet, mutta edelleen aivan huikea näyttö siitä miten paljon vaivannäköä, omistautumista ja intohimoa nähdään muotilehden tekemisen eteen. 
Tuorein tulokas on tänä keväänä julkaistu ja paljon suitsutusta saanut dokumentti Dior and I. Itse en ole vielä nähnyt sitä, mutta se on ehdottomasti seuraavaksi listallani eli jos olette jo nähneet ko. elokuvan kertokaa ihmeessä mitä piditte ja mitkä dokumentit ovat teidän mieleen!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig